A szépség 1000 arca

Szupergyors kiwi fotózás

Bevallom nem saját ötlettől vezérelve kezdtem neki a fotózásnak. Elég régóta tervben volt mert érdekelt meg tudom-e egyszerűen csinálni a minta alapján. A stúdióban szerettem volna megvalósítani de túl sok minden jött közbe ezért amikor a boltban megvettem a kiwit gyorsan hazavittem szeletekre vágtam , kerestem egy törött üvegdarabot, azt lesúlyoztam és kilógattam a végét az asztal szélétől. a vakut egyenesen a földre helyezett 2 db A4 es lapra irányítottam hogy 1: a háttér fehér legyen  2: legyen ami elég erősen visszaveri a fényt ahhoz hogy a kiwi áttetsző legyen. A vakut több módon is ki lehet oldani(a felugró vakud fényével ha a külső vaku “slave” módban van, vagy vezérlővel.)

 Számomra szokásos eszközöket használtam. A kényelmesen cipelhető raynox dcr 250 et , és egy teleobjektívet(bármilyen megfelel ha nem sötétedik a pereme az előtéttől).

Íme a rögtönzött tárgyasztalstúdióizé. A kolléga véleménye elsőre az volt, hogy roppant igénytelen:D  Erre megkérdeztem tőle, hogyha működött akkor nem mindegy?:D

 

 

Címkék: , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!