A szépség 1000 arca

Livi

Szerintem az egyik tulajdonság a sok közül amivel rendelkeznie kell egy fotósnak a nyitottság, vagy ismerkedő képesség ha lehet így fogalmazni. Minden nap sétálunk el úgy emberek mellett, hogy fogalmunk sincs mivel is foglalkoznak , vagy van e hobbijuk.

Rengeteg érdekességről maradunk le ha nem mélyedünk el egy témában, vagy nem érdekelne amivel foglalkozunk. Portrék esetén az emberek mélyebb megismerése lenne a cél. Egy fotózás alatt nehéz kihozni az ember igazi személyiségét és megismerni . Persze nem lehet mindenki az ember barátja de igyekezni szabad.

Vilivel minden héten találkoztam egyszer az egyik munkám végett és beszélgettünk ugyan, de csak több hónap elteltével derült ki számomra, hogy női boxedző. Érdekes tény volt de egy ideig nem jött újra szóba. Egyik héten elmesélte, hogy van egy tanítványa aki meccsre készül és szeretne felkérni készítsek fotót ami bekerülne a versenykiírásokba. Feldobott nagyon az ötlet, rögtön osztottam szoroztam, végül megegyeztünk és meg is kezdtem az ötletelést.

Pár hónapja vettem egy füstgépet. Ennek külön története van mert később is kelleni fog, amiről 1000% , hogy írok egy hosszabb bejegyzést. Terveim szerint még ránézni is hosszú lesz , nemhogy elolvasni:D. Szóval Livi fotózásához mindenképp akartam használni, hogy kicsit izgalmasabb legyen a háttér, és megvezesse a fényt Livi körül. Jött a teszt, a szenvedés, enyhe könnyezés(főleg a köd miatt, kisebb részt azért mert nem úgy szállt a levegőben ahogy akartam). Egy fokkal azt hittem egyszerűbb lesz. Ha túl sokat fúj ki egyszerre és nem oszlik el időben több probléma is felmerül.

 

1: fényerő veszteség

 

2: Látási problémák és ebből következően ———>   3:Fókuszálási nehézségek

 

Ennek ellenére a fotózás jól sikerült. Szerettem volna vinni bele kicsit több mozgást, játszani a lassabb záridővel, de fáradtak voltunk mindannyian és el is felejtődött.

 

 

Bénán rajzolt segédlet

Először készítettünk füst nélkül néhány fotót

 

 

 

 

 

Amikor úgy éreztük készen állunk, jött a   szenvedés  a füsttel

 

 

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!