A szépség 1000 arca

Reneszánsz és Rokokó

Minden felkérés egy új kihívás, és minden kihívásban rengeteg tapasztalat rejlik. Ezért is örültem mikor felkértek ehhez a projekthez 2016 elején. Pár óra kutatómunkával kezdtem neki a feladatnak. Ez ebben az esetben abból állt, hogy reneszánsz , barokk korabeli festményeket néztem és vizsgáltam. Nem a pózolás vagy az arckifejezés miatt, hanem a  fények érdekeltek. Az irány,  a lágyság és a magasság. A végső következtetés az lett, hogy nagyméretű fényformálót fogok használni és egy kevés derítést  az ellenkező irányból. Ez csökkenti az erős kontrasztot és nekem segít az utómunkában is.
A modellek kiválasztása hetekbe telt a ruhaméretek és az időpontok egyeztetése miatt. 
Általában mielőtt  eljutunk odáig, hogy stúdióba visszük a projektet, a modelleknek készül előre próbahaj, próbasmink. Elmennek ruhapróbára is, valamint ha szükséges /  lehetséges akkor a ruha igazításra is. Ezek az előkészületek egy jó csapat nélkül nem mindig jönnek össze. A helyszíni időhúzás ebben az esetben lerövidülhet aminek mindenki örülni szokott. Több energia marad a kreatív dolgokra:) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 ezek a ruhák tudnak valamit 😉
 
 
 
 
  •  A modellek mögé helyeztem még egy vakut. Ez eredményezi a sárga vagy rózsaszín foltot a modellek mögött. Gondoltam ez visz bele egy kis bónuszt
  • Retusálásnál ügyelni kell a legapróbb részletekre
  •  Tanulság: a füstgépet fotózás előtt ellenőrizni kell főleg ha nem saját. Egyik fotón annyi látszik , hogy épp csak kiköhög egy kis füstöt.
 
 
 
MUA: Zsuzsanna Székelyy – Legal Makeup

Hair/Organiser: Zsófi Debelyácskó – We Love Hair by Zsofi
 

Szimonetta Fekszi 

PhotoKing fotó/ videó/ stúdiótechnika szaküzlet és műterem

Címkék:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!