Mennyire szeretjük a gyümölcsöket? Mi alapján ítéljük és vesszük meg? Az alapján, hogy mekkora, sérült-e , milyen a színe és elég érett-e? Vagy csak tudjuk, hogy szeretjük mert már kóstoltuk?
Ha fotózni szeretnénk szerintem hasonló tulajdonságokat kell figyelembe venni. Ha minden stimmel akkor nemcsak fotózni lesz élvezet de megenni is a végén jutalom gyanánt!:D Az ananász gondosan lett kiválasztva. Szép nagy test és sok, viszonlag ép levél. Egy igazi formás szexi ananász!
Az ismét a konyhában rögtönzött stúdió kicsinek bizonyult(mint mindig XD) . Kompromisszumos megoldásnak jó a romok könnyebb eltakarítása miatt ami a felmosást jelenti.
Termékfotózási kísérletnek , és lehetséges vizsgamunkának indult. Akartunk adni hozzá valami extrát. Olyat amitől meg is kívánod. Fel szerettük volna vágni és dobálni a darabjait. Jó kis kontraszt lett volna a sárga a kékkel és átmenetet adott volna a raklap színéhez. Majd legközelebb……..talán………
Stúdió felállítása-fények elhelyezése- tesztlövések. Gyorsan kiderült több dolog is.
1: az ananász túl magas. Ki kellett vágni a magas leveleket.
2: a konyha kicsi(még mindig)
3: a nagy stúdióvakunak azon a fokozaton amin használni kívántuk túl hosszú a megvilágítási ideje és a víz nem merevedik ki eléggé, vagy sok volt a beszűrődő fény vagy még jobban le kellett volna rekeszelni a gépet, de akkor jobban kijönnek a papírháttér hibái.
4: nehéz célozni egy pohárnyi vízzel és közben kifelé húzni a kezed a képből, hogy ne kelljen utómunkával szórakozni
Ehhez a projekthez 3 ember kellett. 2 is elég de az 1 fotós 2 asszistens az menő :D. Egyikünk eltérő márkával rendelkezett de megoldottuk, hogy mindenki kiélvezhesse a fotózást és ne csak külső szemlélő legyen. Mutatni fogok tőle is fotókat. Más látásmód kölönböző fotókat eredményezett
Az ananászon nem pattant megfelelően a víz ezért vágtunk egy sablont ami segít megvezetni
Egyszerű szürke háttér kékkel színezve. egy darab főfényünk volt és egy élfény(rendszervaku zacskóba csomagolva , hogy védjük a víztől)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: